Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

شهردار تهران با تاکید بر صلاح شیوه های مدیریتی در جهان پیشنهاد داد که ائتلافی از کلانشهرهای جهان تشکیل شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران؛ پیروز حناچی شامگاه جمعه در نشست مجازی سازمان شهرهای متحد و دولت های محلی که به میزبانی شهر رم ایتالیا برگزار شد، با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: به نظر می‌رسد بحران به وجود آمده ناشی از کووید ۱۹، به همه ما نشان داد که شیوه‌های مدیریت سیاسی در سطح جهانی، با نقائص بسیاری روبه‌رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاستمداران در کشورهای مختلف نه فقط از تامین حداقل‌های انسانی برای بشریت عاجزند بلکه حتی از تامین منافع شهروندان خود نیز ناتوانند.

حناچی پیشنهاد داد که در شرایط کنونی، تشکیل ائتلافی از شهرداری‌ کلانشهرهای جهان و برگزاری نشست‌های دوره‌ای معین با هدف تدوین یک برنامه همکاری مشترک نیاز است تا سبب توسعه فعالیت‌ دولت‌های محلی در زمینه اثرگذاری آنها بر تصمیمات کلان بین‌المللی تحت پوشش ساختار (UCLG) شود.

وی در ادامه به رشد مسئولیت‌پذیری اجتماعی اشاره کرد که جز با خروج از الگوهای مدیریتی یک‌جانبه‌گرا و تقویت چندجانبه‌گرایی در سطح جهانی در چارچوب تعریف ائتلاف‌های اجتماعی جدید فراملی ممکن نخواهد شد.

حناچی گفت: تشکیل چنین ائتلاف‌هایی نیازمند رشد مطالبه آن توسط شهروندان کشورهای مختلف‌ است. در واقع این شهروندان هستند که باید دولت‌هایشان را وادار کنند تا از یک‌جانبه‌گرایی پرهیز کرده و مسیرهای جدیدی را در روابط بین ملت‌ و کشور بگشایند.

به اعتقاد شهردار تهران، شهرداری‌ها به عنوان یکی از باسابقه‌ترین و موثرترین نهادهای غیر دولتی وابسته به رای مردم در کشورهای مختلف، می‌توانند نقشی بسیار موثر ایفا کنند و به مطالبه مسئولیت‌پذیری اجتماعی دولت‌ها و بویژه ابرقدرت‌ها در سطح جهانی دامن بزنند.

حناچی اضافه کرد: من به عنوان شهردار تهران، در همین راستا تلاش کردم در بحبوحه مبارزه با ویروس کووید ۱۹، تماس‌های گسترده‌ای را با شهرداران شهرهای مختلف جهان برقرار کنم و از این طریق مطالبه تقویت همبستگی اجتماعی در سطح جهانی را دامن بزنم.

به گفته وی؛ همبستگی نهادهای غیر دولتی مانند شهرداری‌ها و پافشاری آنها بر ابعاد جهانی مسئولیت‌پذیری اجتماعی می‌تواند نقطه آغاز تغییری جدی در سیاست‌های دولت‌ها باشد.

 شهردار تهران در پایان با ذکر شعری از سعدی شیراز گفت: در پایان آرزو میکنم که همه ما مشکلات یکدیگر را مشکل خود بدانیم و همانطور که سعدی شاعر پرآوازه پارسی گفته است: بنی‌آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند/ چو عضوی به درد آورد روزگار /دگر عضوها را نباشد قرار/ تو کز محنت دیگران بی‌غمی/ نشاید که نامت نهند آدمی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شهردار تهران سطح جهانی دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۳۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • سید مهدی متولی «دستیار ویژه ارتباطات مردمی شهردار تهران» شد
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • پیشنهاد اینترمیامی به ستاره پرتغالی/ رونالدو و مسی در یک تیم
  • مد خوب، مد بد!